Pölkkyjakkara tuo sisustukseen rustiikkista tunnelmaa

  • 05 Sep, 2021

Pölkkyjakkara sopii sisustukseen, jossa haetaan rustiikkista tunnelmaa.

Jos haluaa sisustukseensa luonnonläheistä tunnelmaa ja puuelementtejä, niin pölkkyjakkara on käytännöllinen vaihtoehto. Puusta tehty jakkara ei ole välttämättä pelkkä istuin, vaan se muokkautuu moneksi. Jakkarat ovat yleensä sen verran painavia, että ne pysyvät tukevasti paikallaan. Niitä voi käyttää sivupöytinä tai vaikka tasoina huonekasveille. Pölkyistä henkii luonnonläheinen ja rustiikkinen tunnelma. Niihin on usein jätetty näkyville puun syinen pinta ja vuosirenkaat. Ne huokuvat historiaa ja kertovat puun tarinaa. Vaikka puu on kaadettu, se on saanut uuden elämän.

Pölkkyjakkara kannattaa suojata

Jos haluaa tehdä pölkkyjakkarasta mukavan istuimen, niin siihen kannattaa laittaa pehmuste. Istuintyyny voi olla irrotettava ja sen voi asettaa pölkylle vain tarvittaessa. Pehmuste kuitenkin lisää istumismukavuutta etenkin, jos joku istuu pölkyllä pidempiä aikoja.

Jotkut käyttävät pölkkyjä jalkaraheina. Pölkky toimii myös kätevänä sivupöytänä, johon voi tarvittaessa laskea tavaroita käsistään. Kannattaa miettiä, tarvitseeko tällöin puista pintaa suojata jollakin. Puu on huokoinen elementti, joka käsittelystä huolimatta voi imeä esimerkiksi kosteutta itseensä.

Monipuolinen ja upea sisustuselementti

Jotkut valmistuttavat pölkkyjakkaransa oman pihansa puista. Se on mahtava tapa jatkaa kaadetun puun elämää. Omista puista tehdyt jakkarat kannattaa antaa ammattilaisen käsiteltäväksi ellei itse tiedä, mitä tekee. Puusta tulee osaavissa käsissä kestävä elementti.

Jos et löydä mieleisiäsi tavaroita kivijalkaliikkeistä, niin tilaa huonekalut netistä. Sivustoltamme saat kattavat vinkit verkkokauppojen valintaan sekä erilaisiin sisustustyyleihin. Kannattaa lukea blogiamme ja ottaa täältä hyvät ideat talteen. Sivustomme on tehty jokaiselle, joka rakastaa sisustamista ja haluaa tehdä sen tyylillä.