Seinään kiinnitettävä hoitopöytä säästää tilaa

  • 17 Jul, 2022

Seinään kiinnitettävä hoitopöytä säästää tilaa

Moni valmistautuu lapsen syntymään tekemällä tarvittavat hankinnat tavaroista, tarvikkeista ja huonekaluista lastenhuoneeseen jo hyvissä ajoin. Mikäli erillistä lastenhuonetta ei ole mahdollisuus järjestää tai saatavilla oleva huone tai tila ylipäänsä on muuten rajallista, on esimerkiksi seinään kiinnitettävä hoitopöytä erinomainen keino säästää tilaa käytännöllisyydestä ja arjen helppoudesta tinkimättä. Lue vinkit hoitopöydän hankintaan ja lastenhuoneen sisustukseen tilaa ja lompakkoakin säästellen.

Seinään kiinnitettävä hoitopöytä tuo tilaan monipuolisuutta

Vauvan hoitoon liittyy monenlaisia käytäntöjä ja tilanteita, joita helpottaa, kun on vanhemman seisomakorkeudelle asetettava pöytätila, jonka äärellä vauvaa hoitaa. Seinäkiinnitteinen hoitopöytä on tähän tarkoitukseen todella hyvä ja käytännöllinen, samalla tilaa säästävä valinta. Monessa seinäkiinnitteisessä pöydässä on lisäksi säilytystilaa hyllyjen tai laatikoiden muodossa, jolloin vauvan tarvikkeiden, kuten vaippojen säilytys hoitopöydän lähellä onnistuu hyvin.

Hoitopöytä on tärkeä ja vauva-arkea selvästi helpottava kaluste, sillä sen äärellä käydään luonnollisesti useita kertoja päivässä vauvan vaipan- tai vaatteidenvaihdon myötä. Hoitopöydän äärelle onkin käytännöllistä kerätä kaikki päivittäin tai jopa useasti päivässä vauvan ihonhoitoon, puhdistukseen, vaipanvaihtoon ja vaatteidenvaihtoon käytettävät tarvikkeet. Testaile siis hoitopöytää valitessasi ja sijoittaessasi, miten saisit sen lähelle. Mieluusti suoraan käden ulottuville ainakin ne kaikista tärkeimmät tarvikkeet ja tuotteet koottua esimerkiksi koreja tai laatikoita hyödyntäen.

Erilaiset pöydät eri mieltymyksiin

Koska hoitopöytiä on monenlaisia myös seinäkiinnitteisinä, on hyvä niitä hankittaessa miettiä, mistä itse pitää, ja millaiset käytännölliset seikat ovat itselle tärkeitä. Pöytien materiaaleissa ja ominaisuuksissa on valinnanvaraa, ja voit esimerkiksi valita omaa sisustussilmääsi miellyttävät kuosit tai muokata pintoja ja ulkonäköä itse mieluisammaksi. Seinäkiinnitteisyyden ansiosta saat kuitenkin vapauden sijoittaa pöydän myös sellaiseen paikkaan, jossa pöydän ääressä olevaa lattiatilaa tarvitaan esimerkiksi leikkejä varten.