Viimeisimmät artikkelit

Sisustustrendit 2022
  • 28 Jan, 2022

Maanläheiset sävyt näkyvät vahvasti, kun tarkastelussa ovat sisustustrendit 2022. Enää ei suosita kovin räiskyviä värejä, vaan trendejä seuraava sisustaa kotinsa varsin neutraaleilla väreillä, kuten beigellä, valkoisella ja harmaan sävyillä. Luonto ja sen värit heijastuvat hyvin vahvasti tämän vuoden sisustustrendeihin, mikä ei sinänsä ole ihme, koska neutraalit luonnon värit myös rauhoittavat mieltä ja tuovat mukavaa selkeyttä kodin ilmeeseen. Parhaat sisustustrendit 2022 omaan kotiinVuoden 2022 sisustustrendit pitävät sisällään siis maanläheisiä värejä, jotka sopivat erittäin hyvin suomalaiseen kotiin.

Pölkkyjakkara tuo sisustukseen rustiikkista tunnelmaa
  • 24 Sep, 2021

Jos haluaa sisustukseensa luonnonläheistä tunnelmaa ja puuelementtejä, niin pölkkyjakkara on käytännöllinen vaihtoehto. Puusta tehty jakkara ei ole välttämättä pelkkä istuin, vaan se muokkautuu moneksi. Jakkarat ovat yleensä sen verran painavia, että ne pysyvät tukevasti paikallaan. Niitä voi käyttää sivupöytinä tai vaikka tasoina huonekasveille. Pölkyistä henkii luonnonläheinen ja rustiikkinen tunnelma. Niihin on usein jätetty näkyville puun syinen pinta ja vuosirenkaat. Ne huokuvat historiaa ja kertovat puun tarinaa. Vaikka puu on kaadettu, se on saanut uuden elämän.

Yksiön sisustus ja helpot tilaratkaisut
  • 24 Sep, 2021

Yksiön sisustus on mielenkiintoinen projekti. Yksiöitä on olemassa erilaisilla pohjaratkaisuilla, osa on erittäin käytännöllisiä ja sitten on olemassa kauhuasuntoja, joissa vaatehuone tai eteiskäytävä vievät kolmasosan jo muutenkin vähäisistä neliöistä. Kuten sisustaminen yleensäkin, niin erityisesti pienten asuntojen sisustaminen vaatii erityistä luovuutta. Pientä asuntoa sisustettaessa täytyy ottaa huomioon tilan vähyys. Mitään ylimääräistä ei voi suunnitella tuovansa asuntoon. Suunnittelussa täytyy myös ottaa huomioon, että nukkumis- ja ruokailutila sekä oleskeluhuone ovat yleensä yksi ja sama huone.