Viimeisimmät artikkelit

Suomalaiset huonekalut ja trendit 2024
  • 20 Feb, 2024

Millaisia ovat sisustustrendit 2024 ja miten suomalaiset huonekalut sopivat niihin? Lyhyesti sanottuna vuonna 2024 trendeinä näkyvät selvästi varsin runsas värien käyttö sekä rento kodikkuus. Yhä enemmän voi sisustuksessa tuoda näkyville omaa persoonallisuuttaan. Poimitaan niistä muutama ja katsotaan niiden sopivuutta huonekalujen kanssa. Värit ja suomalaiset huonekalutSisustuksessa ovat pitkästä aikaa vallalla värikylläisyys, sillä pelkkä valkoinen on poistumassa vähitellen taustalle ja trendit 2024 ovat tuoneet huomattavan paljon erilaisia värisävyjä. Niitä ovat sininen, erilaiset vihreät, beige ja persikka sekä jopa vaaleanpunainen.

Matkavalmistelut eli lastenrattaat lentokoneeseen
  • 14 Sep, 2022

Pienten lasten kanssa matkustaminen on ihanaa, mutta monelle valmistelut ja kaikkien tarvittavien tavaroiden saaminen kohteeseen tuottavat pohdintaa. Erityistä päänvaivaa voivat aiheuttaa lastenrattaat, mutta perillä ne ovat ensiluokkaisen tärkeät helpottamaan kaikkien tavaroiden sekä väsyneiden lasten kuljettamista. Helpoimmat lastenrattaat lentokoneeseen ovat matkarattaat, jotka menevät tarpeeksi pieneen tilaan. Liian heppoisia rattaita ei kuitenkaan kannata ottaa mukaan, sillä se kostautuu perillä epäkäytännöllisyytenä. Miten voi ottaa lastenrattaat lentokoneeseen?Lastenrattaiden pakkaamiseen löytää tarkan ohjeistuksen lentoyhtiön sivuilta, joten ne on hyvä tarkistaa hyvissä ajoin.

Pinnasänky laatikoilla on tilansäästäjä
  • 03 Aug, 2022

Vauvan tuloon on hyvä valmistautua monin eri tavoin. Yksi tärkeimmistä hankinnoista lienee vauvan ensimmäinen oma nukkumapaikka, pinnasänky, joka usein on käytössä vielä taaperoikäisenäkin. Pitkän käyttöaikansa vuoksi on tärkeää valita sellainen sänky, joka miellyttää sekä omaa visuaalista silmää, että vastaa käytännöllisyyden vaatimuksiin. Pinnasänky laatikoilla on oiva valinta erityisesti silloin, kun ylimääräistä tilaa ei juuri ole, mutta toiveena on kuitenkin saada tilaa esimerkiksi vauvan liinavaatteiden ja pyyhkeiden säilytykseen. Pinnasänky laatikoilla säästää tilaaPinnasängyn valinta sisältää usein monta eri huomioitavaa seikkaa: ulkonäkö, yhteensopivuus muun sisustuksen kanssa, hinta, koko, muunneltavuus sekä ominaisuudet, kuten laatikosto.

Seinään kiinnitettävä hoitopöytä säästää tilaa
  • 17 Jul, 2022

Moni valmistautuu lapsen syntymään tekemällä tarvittavat hankinnat tavaroista, tarvikkeista ja huonekaluista lastenhuoneeseen jo hyvissä ajoin. Mikäli erillistä lastenhuonetta ei ole mahdollisuus järjestää tai saatavilla oleva huone tai tila ylipäänsä on muuten rajallista, on esimerkiksi seinään kiinnitettävä hoitopöytä erinomainen keino säästää tilaa käytännöllisyydestä ja arjen helppoudesta tinkimättä. Lue vinkit hoitopöydän hankintaan ja lastenhuoneen sisustukseen tilaa ja lompakkoakin säästellen. Seinään kiinnitettävä hoitopöytä tuo tilaan monipuolisuuttaVauvan hoitoon liittyy monenlaisia käytäntöjä ja tilanteita, joita helpottaa, kun on vanhemman seisomakorkeudelle asetettava pöytätila, jonka äärellä vauvaa hoitaa.

Mustat sisustusesineet tuovat väriä
  • 15 Jul, 2022

Koti on mielenkiintoinen paikka ja sisustuksen tehtävänä ei ole miellyttää vierailijoita vaan sen tehtävä onkin olla oma rauhoittumisen satama. Viihtyminen onkin kiinni siitä, miten hyvin on onnistunut tekemään sisustuksen juuri oman mielensä mukaiseksi. Mustat sisustusesineet saattaa äkkiä ajatellen kuulostaa turhankin kammottavilta, mutta niissä on omaa tiettyä rauhaansa, jos pidät muuten hyvin vaaleasta sisustuksesta. Musta ei ole lainkaan niin synkkä väri kuin monesti ajatellaan. Pienet vai isot elementitSisustustavaroiden hankkiminen on tehty helpoksi ja niitä saa meidänkin nettikaupastamme.

Sisustustrendit 2022
  • 28 Jan, 2022

Maanläheiset sävyt näkyvät vahvasti, kun tarkastelussa ovat sisustustrendit 2022. Enää ei suosita kovin räiskyviä värejä, vaan trendejä seuraava sisustaa kotinsa varsin neutraaleilla väreillä, kuten beigellä, valkoisella ja harmaan sävyillä. Luonto ja sen värit heijastuvat hyvin vahvasti tämän vuoden sisustustrendeihin, mikä ei sinänsä ole ihme, koska neutraalit luonnon värit myös rauhoittavat mieltä ja tuovat mukavaa selkeyttä kodin ilmeeseen. Parhaat sisustustrendit 2022 omaan kotiinVuoden 2022 sisustustrendit pitävät sisällään siis maanläheisiä värejä, jotka sopivat erittäin hyvin suomalaiseen kotiin.

Pölkkyjakkara tuo sisustukseen rustiikkista tunnelmaa
  • 05 Sep, 2021

Jos haluaa sisustukseensa luonnonläheistä tunnelmaa ja puuelementtejä, niin pölkkyjakkara on käytännöllinen vaihtoehto. Puusta tehty jakkara ei ole välttämättä pelkkä istuin, vaan se muokkautuu moneksi. Jakkarat ovat yleensä sen verran painavia, että ne pysyvät tukevasti paikallaan. Niitä voi käyttää sivupöytinä tai vaikka tasoina huonekasveille. Pölkyistä henkii luonnonläheinen ja rustiikkinen tunnelma. Niihin on usein jätetty näkyville puun syinen pinta ja vuosirenkaat. Ne huokuvat historiaa ja kertovat puun tarinaa. Vaikka puu on kaadettu, se on saanut uuden elämän.

Yksiön sisustus ja helpot tilaratkaisut
  • 05 Sep, 2021

Yksiön sisustus on mielenkiintoinen projekti. Yksiöitä on olemassa erilaisilla pohjaratkaisuilla, osa on erittäin käytännöllisiä ja sitten on olemassa kauhuasuntoja, joissa vaatehuone tai eteiskäytävä vievät kolmasosan jo muutenkin vähäisistä neliöistä. Kuten sisustaminen yleensäkin, niin erityisesti pienten asuntojen sisustaminen vaatii erityistä luovuutta. Pientä asuntoa sisustettaessa täytyy ottaa huomioon tilan vähyys. Mitään ylimääräistä ei voi suunnitella tuovansa asuntoon. Suunnittelussa täytyy myös ottaa huomioon, että nukkumis- ja ruokailutila sekä oleskeluhuone ovat yleensä yksi ja sama huone.