Säilytyslaatikot

Säilytyslaatikot ovat pienen tilan pelastus

Säilytyslaatikot ovat kätevä ratkaisu kun halutaan varastoida tavaraa käden ulottuville, mutta samalla myös piilottaa ne tyylikkäästi. Tähän ratkaisuun päädytään usein esimerkiksi kodin oleskelutiloissa. Esimerkiksi olohuoneen hyllyissä halutaan säilyttää tavaroita, mutta se näyttäisi liian levottomalta. Tähän näppärät hyllyihin sopivat laatikot ovat täydellinen ratkaisu. Tavarat saa piilotettua laatikoihin, mutta ovat tarvittaessa käden ulottuvissa. Jos säilytysjärjestelmä halutaan osaksi muuta sisustusta, niin säilytyslaatikot kannella ovat oivallinen ratkaisu. Usein nämä laatikot toimivat säilytysominaisuutensa lisäksi myös penkkeinä tai sivupöytinä. Erityisesti pieneen tilaan ne ovat käytännöllinen ratkaisu, koska näin saadaan säilytystilan lisäksi myös lisää laskutilaa asuntoon.

Pienessä tilassa tarvitaan yleensä nerokkaita sisustusratkaisuja. Yksi idea on seinään kiinnitettävät naulakot, joissa on päällä hattuhylly. Sen sijaan, että hatut ja hansikkaat olisivat siellä irrallaan, hyllyn voi täyttää säilytyslaatikoilla. Laatikoissa asusteet pysyvät järjestyksessä sekä tila näyttää selkeältä ja siistiltä.

Lastenhuoneen siisteysongelmaan on ratkaisu

Lastenhuoneet ovat usein leikkien jälkeen kuin pommin jäljiltä. Säilytyslaatikot ovat toimiva ratkaisu myös lelujen säilytykseen. Jos lapsia on vaikea motivoida raivaamaan lelunsa, niin kannattaa kokeilla esimerkiksi värikkäitä tai kuviollisia laatikoita. Kauniit säilytyslaatikot voivat toimia lisämotivaattorina lelujen raivaamiseen. Erityisesti leikkitiloissa lasten säilytyslaatikko voi olla villinkin näköinen.

Leikkitiloissa kannattaa suosia säilytysjärjestelmiä, jotka ovat turvallisia. Hyllyt ja senkit kannattaa ohjeiden mukaisesti kiinnittää seinään, koska lapset voivat leikkiessään kaataa ne päällensä. Kaatunut hylly voi olla todellinen vaaranpaikka, koska lapsi ei välttämättä pääse sen alta omin avuin pois. Useimmissa säilytysjärjestelmissä tämä on huomioitu ja mukana tulee kiinnikkeet, joilla huonekalu saadaan helposti kiinnitettyä seinään.

Sisustajan paras ystävä

Kuten jo mainittu niin säilytyslaatikot kannella ovat näppärä ratkaisu pieneen tilaan. Ne toimivat hyvin myös lastenhuoneissa, koska niihin mahtuu usein paljon tavaraa. Kannellisia laatikoita voi käytännöllisesti käyttää lastenhuoneissakin istuimina tai sivupöytinä. Nykyään voi säästää aikaa tilaamalla huonekalut netistä vaikka omalta kotisohvalta käsin. Internet on täynnä mitä erilaisempia sisustuskauppoja, ja me teemme yhteistyötä niistä parhaiden kanssa. Sinun ei siis tarvitse käyttää aikaa kauppojen etsimiseen, vaan riittää, että valitset suosikkisi sivuiltamme.

Jos kaipaa lisää ideoita, niin esimerkiksi sisustusblogit antavat inspiraatiota oman kodin sisustamiseen. Kun löytää omaan tyyliinsä sopivan blogin, se kannattaa ottaa seurantaan. Monet hakevat ideoita myös muualta netistä. Sieltä löytää ihmisten itse tekemiä ja muokkaamia sisustusratkaisuja. Yksi suosittu aihe siellä on säilytysjärjestelmät. Löydät sivustomme kautta erilaiset säilyttämiseen sopivat huonekalut ja laatikostot edullisesti, eikä sinun tarvitse poistua kotoasi.