Sisustustekstiilit

Sisustustekstiilit tuovat pehmeyttä sisustukseen

Sisustustekstiilit ovat tärkeä osa sisustusta ja kodin yleisilmettä sekä tunnelmaa. Tekstiilit tuovat pehmeyttä ja lämpöä kovempien materiaalien keskelle ja voivat samalla toimia akustiikan parantajana, eli poistaa kaikua ja esimerkiksi lämmittää ja vaimentaa askelia. Tekstiileillä voit myös tehdä sisustukseen merkittäviä muutoksia vuodenajan, trendien tai vain oman mielen muuttuessa. Toisaalta sisustukseen tarkoitetuilla tekstiileillä voi olla käytännöllisyydenkin kannalta tärkeä tehtävä kodin eri tiloissa, joten kyse ei suinkaan ole pelkästään visuaalisesta elementistä. Meiltä löydät sisustustekstiilit netistä kattavaksi valikoimaksi koottuna sekä inspiroivia ideoita tekstiilien käyttöön sisustuksessa.

Siinä, missä esimerkiksi säilytyskalusteet ja muut hyötykäyttöön suunnitellut huonekalut, voivat myös tekstiilit toimia minimalistisenkin sisustajan sisustuksessa käytännöllisinä, samalla silmää miellyttävinä elementteinä, kuten pehmeät ja suuret koristetyynyt vierastyynyinä tai lisäistuimina. Aloita siis tekstiilien valinta miettimällä, mihin käyttötarkoitukseen ja millaisiin mieltymyksiin sopivia tekstiileitä olet etsimässä.

Käytännölliset ja kauniit sisustustekstiilit

Pimennysverhot ovat hyvä esimerkki siitä, miten sisustustekstiilit voivat tuoda helpotusta käytännön arkeen. Matot sen sijaan voivat toimia viileiden lattioiden pehmentäjinä ja lämmittäjinä tai liukuesteinä. Eteisessä matto toimii usein lisäksi hiekan ja kuran kerääjänä. Kodin tekstiilit netistä tilattuna säästävät liikkeiden kiertämisen vaivalta ja mattojen kantamiselta.

Tekstiilejä valitessasi kiinnitä huomiota niiden käyttötarkoitukseen ja kotisi värimaailmaan. Värin lisäksi kangastyypin valinnalla voit tuoda persoonallista ilmettä kotisi sisustukseen esimerkiksi sisustustyynyjä valitessasi. Luonnollisesti ulkokäyttöön hankittavat tyynyt tai muut tekstiilituotteet kannattaa hankkia säätiloja sietävissä materiaaleissa, kun taas sisätiloihin tarkoitettujen tekstiilien on hyvä tuntua käytössä miellyttävältä ja sopia käyttötarkoitukseensa esimerkiksi kestävyyden tai huollettavuuden näkökulmasta.

Tekstiilit netistä monipuolisella valikoimalla

Onko etsinnässäsi tyynyjä sohvalle tai lattiatyynyiksi vai kenties vilttejä syysiltoihin tai hurmaavat kuviolliset verhot lastenhuoneeseen? Sen sijaan, että kiertäisit eri liikkeissä haluamiasi tuotteita etsien, löydät helposti meiltä sisustustekstiilit netistä tilattavaksi. Näin pystyt vertailemaan eri tuotteiden hoito-ohjeita sekä selaamaan kattavasti valikoimaa samalla kertaa pienellä vaivalla. Voit löytää myös uutta inspiraatiota sisustukseen, mikäli et vielä tarkkaan edes tiedä, mitä oikeastaan olet etsimässä. Meiltä löydät lisäksi muun muassa huonekalut netistä kiinnostavaksi valikoimaksi koottuna.

Sisustustekstiilit ovat helppo ja yksinkertainen rajatunkin budjetin keino muuttaa sisustusta huomattavastikin. Toisaalta pienillä tekstiilien väri- tai materiaalivaihdoksilla tuot jo suurta piristystä kodin yleisilmeeseen. Tekstiilien valikoimastamme löytyy lisäksi monen moista vaihtoehtoa käytännön tarpeisiin aina lapsista aikuisiin. Tekstiilit ovat myös oiva lahja niin jouluna kuin syntymäpäivänäkin. Tutustu valikoimaan tarkemmin ja löydä klassisia ikisuosikkeja tai yllättäviäkin inspiraationlähteitä!