Valaisimet

Valaisimet korostavat ja täydentävät sisustusta

Valaisimet luovat paljon erilaisia vaihtoehtoja vaikuttaa kodin sisustukseen. Kattovalaisimet kuuluvat ainakin useimpaan kotiin, mutta näiden lisäksi tärkeää on muistaa myös muut valaisintyypit ja niiden sijoittelut niin seinälle, lattialle kuin pöydälle tai muillekin tasoille. Monipuolisten ja tarkkaan tehtyjen valaisinvalintojen kautta voit parhaimmillaan vaikuttaa positiivisesti niin kotisi toimivuuteen arjessasi kuin kokonaisilmeeseen ja tunnelmaan. Kiinnitä huomiota kotisi valaisimiin: ilmentävätkö ne persoonaasi vai toimivatko sen sijaan vain välttämättöminä valonlähteinä? Olemme koonneet valikoiman kiinnostavia ja kauniita valaisimia, joista varmasti löydät omaan persoonaasi ja kotisi henkeen ja tarpeisiin sopivat vaihtoehdot.

huonekalut ja kodin erilaiset sisustustekstiilit tuovat merkittävän osansa kodin sisustuksen kokonaiskuvaan. Samoin tekevät erityisesti oikein valitut ja kohdennetut valaisimet, joilla voit lisäksi korostaa kodin muita upeita sisustuselementtejä.

Valitse persoonaasi sopivat valaisimet

Valaisimet voivat muotokielellään, värillään, valon tehokkuudella tai kohdennuksella ilmentää kodin asujan persoonaa ja tärkeitä arvoja. Esimerkiksi pöytävalaisimet voivat hyvinkin toimia jopa yleisvalona sen sijaan, että huoneessa olisi vain yksi perinteinen kattovalaisin.

Tee valintoja kotiisi sen mukaan, mitä itse arvostat ja mistä itse pidät. Näin palvelet omaa viihtyvyyttäsi ja arkesi toimivuutta kodissasi sekä ilmennät samalla omanlaistasi tyyliä myös kodissasi vieraileville. Ei ole vain yhtä oikeaa tapaa toteuttaa sisustusta, joten miksi et käyttäisi luovuutta etsiessäsi itsellesi sitä oikeaa tapaa!

Kattovalaisimet eri väreissä ja muodoissa

Kattovalaisimet kuuluvat useimpiin huoneisiin, mutta niissäkään ei tarvitse välttämättä mennä siitä, missä aita on matalin. Valaisimissa on saatavana lukematon määrä erilaisia kauniita varjostimia, tekstuureja, muotokieliä ja muita ominaisuuksia, joihin todella kannattaa kiinnittää huomiota valaisinta valitessaan. Mikäli haluat löytää valaisimet tai huonekalut netistä tilattavaksi, olet juuri nyt oikealla sivustolla, sillä valikoimamme palvelee monenlaisia tarpeita ja mieltymyksiä. Kauttamme pääset vertailemaan helposti monipuolisesta valikoimasta erilaisia vaihtoehtoja suoraan kotisohvalta.

Valaisimet voivat tarkkaan valittuna ja laadukkaina palvella pitkänkin aikaa muun sisustuksen ja osoitteidenkin vaihtuessa. Toisaalta valaisinten vaihdolla saat aikaan myös helposti muutosta ja raikastusta koko kotisi ilmeeseen. Aloita siis miettimällä, mihin tarkoitukseen valaisimen haluat löytää ja mitä ominaisuuksia siltä toivot. Seuraavaksi voitkin jatkaa sukeltamalla valaisinvalikoimaamme, sillä sieltä löydät kattavasti eri vaihtoehtoja valaisimista niin muotokielen, värin, ominaisuuksien kuin valaisintyyppienkin osalta.